Üzent gólképtelen gólkirályának a botladozó DVTK edzője

Továbbra sem talál magára a DVTK. A labdarúgó NB II favoritja az ötödik fordulóban hétfő este Pécsett kapott ki 4-3-ra úgy, hogy két játékosát is kiállították. Dragan Vukmir helyzete egyre nehezebb, amiről az is árulkodik, hogy a vezetőedző egyre élesebben bírálja a saját játékosait. Most éppen a korábbi gólkirály Eppel Mártonnak szólt oda.

Magyar Nemzet
2022. 08. 23. 9:06
Dragan Vukmir
Dragan Vukmir Forrás: (Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Gratulálok az ellenfélnek és mind a két szurkolótábornak, nagyon jó hangulatot teremtettek. A mai meccsen saját magunkat vertük meg, mert még akkor is jobbak voltunk, amikor tíz emberrel játszottunk. Megint elkerülhető gólokat kapunk, túl olcsón adtuk magunkat. Ilyen hibákat nem szabad elkövetni, nagyon sajnálom, hogy ez történt a pályán. A csapat nagyon küzdött, nagyon akart, én inkább azt nem tudom hova tenni, hogy tíz ember ellen, majd kettős előnyben az időt húzta az ellenfél, a bíró pedig támogatta őket. Inkább futballozni kellene, erről nem akarok többet mondani – így értékelte Dragan Vukmir, a DVTK vezetőedzője a PMFC vendégeként elszenvedett 4-3-as vereségről az M4 Sportnak nyilatkozva. 

 

Ez eddig rendben. A szerb szakember azonban nem áll meg ott. A frusztrációját az egyik játékosára öntötte.

 

– 3-3-nál volt egy hatalmas helyzetünk, amit nem tudok hova tenni. Több mérkőzést játszott az NB I-ben, volt válogatott játékos is. Nagyon sajnálom – tette hozzá.

Nem bonyolult feladvány, egyszerű a megfejtés, Vukmir természetesen a szünetben csereként beállt Eppel Mártonra célzott, ő hagyott ki valóban ordító helyzetet. Ami persze a legjobbakkal is megesik.

A kiszólás arról árulkodik, egyre nagyobb a feszültség Diósgyőrben. A csapat öt forduló alatt csak kétszer nyert, a harmadik vereségét szenvedte el, hat ponttal csupán a tizenharmadik a tabellán.

Borítókép: Dragan Vukmir (Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.