időjárás 12°C Jeromos 2023. szeptember 30.
logo

A Shamrock edzője a Milanhoz hasonlította a Fradit

Szilágyi László
2022.08.18. 21:18 2022.08.19. 08:50
A Shamrock edzője a Milanhoz hasonlította a Fradit

Sztanyiszlav Csercseszov szerint a hazai pályán elért 4-0 ellenére még nem dőlt el a Shamrock elleni továbbjutás az Európa-ligában. Kollégája, Stephen Bradley elkerülhető gólokról beszélt, és megdicsérte a Ferencvárost.

Sztanyiszlav Csercseszov: Ami a kispad előtti heves gesztikulációt illeti, nem voltam ideges, tisztában vagyok vele, hogy nem rúghatunk minden helyzetből gólt. Természetesen nyerni akartunk hazai pályán.

Voltak bizonyos taktikai dolgok, amit megbeszéltünk, de nem minden vált valóra ezek közül. Fizikálisan erős csapat ellen álltunk ki, megfelelően ki kell elemeznünk a mérkőzés tapasztalatait. A Slovan elleni meccs után azt mondtam, hogy nem volt rossz a teljesítményünk. Most is ugyanezt kell mondanom. Voltak ma kevésbé jó periódusaink, és nyilván örülünk a 4-0-s eredménynek, de még vár ránk egy hosszú utazás Írországba.

Stephen Bradley: Szorosabb meccsre számítottam. Jobb csapattól kaptunk ki, a Ferencvárosnak a lehető legjobb pillanatokban sikerült gólokat szereznie, sajnos mi nem voltunk velük egy súlycsoportban. A szünet utáni első bekapott gól volt a leginkább fájdalmas, mert az öltözőben igyekeztünk rendezni a sorokat, és ezután jött a hidegzuhanyként felérő gól. 

Komolyan megbüntette a hibáinkat a Ferencváros. Ebből a mérkőzésből sokat tudunk tanulni. A Ferencváros az egyik korábbi nemzetközi ellenfelünkhöz, a 2020 szeptemberben az Európa-liga selejtezőn látott AC Milanhoz hasonlítható, olyan támadópotenciál rejlik benne, mint az olasz bajnokban. 

Meglátjuk, hogy a visszatérő játékosainkkal hogyan alakul a visszavágó.

Borítókép: Csercseszov nem iszik előre a medve bőrére (Fotó: Mirkó István)


 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.