Belerúgott a földön fekvő játékosba, így robbant ki a balhé + videó

A labdarúgó NB I második fordulójából eddig két mérkőzést játszottak le a csapatok, mindkettő lökdösődéssel ért véget. A Debrecen–Kecskemét találkozón egy sportszerűtlen megmozdulás után tört ki a balhé.

Magyar Nemzet
2022. 08. 07. 11:40
Ferenczi János Zeke Márió Debrecen Kecskemét
Ferenczi János Zeke Márió Debrecen Kecskemét Forrás: M4 Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sajnos a pénteki Vasas–Paks (2-2) találkozó után a szombati Debrecen–Kecskemét (1-1) mérkőzés végén sem a futball játszotta a főszerepet. Tömeges lökdösődés alakult ki a pályán, miután Ferenczi János belerúgott a földön fekvő Zeke Márióba. A vendégek védője azonnal felpattant, hogy visszaadja a kölcsönt, erre Ferenczi még meg is lökte. Ezután a társak is kivették a részüket az összetűzésből, és a meccs végül lökdösődéssel zárult:

Borítókép: Ferenczi János (piros mezben) megmozdulása miatt kezdődött a lökdösődés (Forrás: M4 Sport képernyőfotó)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.