Halász Bence ajándékot vár a Bayern München sztárjától

Miután a kalapácsvető Halász Bence ezüstérmes lett a Münchenben rendezett multisport Európa-bajnokságon, egy molinót húzott elő, amelyen elkérte Thomas Müller mezét. Több se kellett, a Bayern München labdarúgója megkereste atlétánkat.

Magyar Nemzet
2022. 08. 24. 14:24
HALÁSZ Bence
Multisport Eb - Halász Bence ezüstérmes kalapácsvetésben Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyszerű nyár van Halász Bence mögött, hiszen az Egyesült Államokban rendezett világbajnokságon pályafutása során először törte át a nyolcvanméteres álomhatárt, majd a müncheni Eb-n 80,92 méteres dobással ezüstérmet szerzett.

Mint kiderült, a szombathelyi kalapácsvető nagy Bayern München-szurkoló, és mivel a multisport Eb atlétikai versenyeit a bajor sztárklub egykori otthonában, az Olimpiai Stadionban rendezték meg, Halász készült egy kis meglepetéssel. Előhúzott egy molinót, amelyen németül kérte el mezét.

A Bayern legendás támadójához eljutott a magyar sportoló kérésének a híre, Halász ugyanis a Borsnak elárulta, hogy Müller megkereste őt az Instagramon.

– Amellett, hogy Thomas Müller jó futballista, udvarias ember is, a hazaérkezésem után az Instagramon üzent nekem – újságolta Halász Bence. – Azt írta, nem gondolta volna, hogy egy magyar válogatott atléta kedveli a pályafutását, majd gratulált a második helyezésemhez. S ami a fő: elkérte a címemet, majd megígérte, postázza a dresszét.

Borítókép: Az ezüstérmes Halász Bence a kalapácsvetés döntőjében a müncheni multisport Európa-bajnokságon 2022. augusztus 18-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.