A City az útjába állt annak, hogy teljesüljön Mbappé vágya

Spanyol sajtóértesülések szerint a francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain futballcsapata készen állt arra, hogy megváljon jó formában lévő játékosától, Neymartól, a klubváltás azonban nem valósult meg, mert a kiszemelt állomáshelyen nem tartottak igényt a brazilra.

Magyar Nemzet
2022. 09. 02. 15:02
Kylian Mbappé Neymar
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (R) and Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe warm up prior the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and AS Monaco at The Parc des Princes Stadium in Paris on August 28, 2022. (Photo by Alain JOCARD / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

ihletett formában kezdte az idényt, hat tétmérkőzésen kilencszer volt eredményes és hat gólpasszt is kiosztott, ennek ellenére úgy tűnt, hogy távoznia kell a Paris Saint-Germaintől. Az átigazolási időszak már lejárt, így a váltás nem fog megvalósulni, de a Marca értesülései szerint a transzfer meghiúsulása nem a francia klubon múlt. A harmincéves szélsőt ugyanis a párizsiak felajánlották más csapatnak, egészen pontosan a Manchester Citynek, de az angol címvédő nem élt a lehetőséggel.

Az égszínkékeknek nem volt szükségük egy újabb gólvágóra, mivel ők a most véget ért átigazolási ablakban szerezték meg Erling Haalandot, aki ráadásul eddig minden álmukat felülmúlja (hat tétmeccsen kilenc gól és egy assziszt a mérlege).

Neymar így a PSG-nél folytatja, aminek feltehetően a legkevésbé örül, aki külföldi sajtóbeszámolók szerint szerette volna kiebrudalni a csapatból a brazil szélsőt, mert elmérgesedett a viszony kettejük között. Ezután viszont a két dudásnak még legalább fél éven keresztül ki kell bírnia egy csárdában.

 

Borítókép: Kylian Mbappé (balra) és Neymar elhidegült egymástól (Fotó: AFP/Alain Jocard)



 



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.