Az amerikaiak a vízipólót is tojáslabdával játsszák

Rengeteg meccs dőlt el az utolsó pillanatban az NFL-nyitányon, a tavalyi döntős Cincinnati Bengals hosszabbításban kapott ki a csoportrivális Pittsburgh Steelerstől.

Magyar Nemzet
2022. 09. 12. 10:43
Pittsburgh Steelers v Cincinnati Bengals
CINCINNATI, OHIO - SEPTEMBER 11: Levi Wallace #29 of the Pittsburgh Steelers tackles Mike Thomas #80 of the Cincinnati Bengals at Paul Brown Stadium on September 11, 2022 in Cincinnati, Ohio. Michael Hickey/Getty Image/AFP (Photo by Michael Hickey / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Michael Hickey / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Cincinnati Bengals a tavalyi idényben meglepetésre menetelt a Super Bowlig, idén viszont már nagyobb az elvárás a csapat felé. A csoportrivális Pittsburgh Steelers ellen egyértelműen esélyesnek számított a új szezon első fordulójában a Bengals, a hajrára mégis hátrányba került.

Az utolsó másodpercekben azonban megszületett a hőn áhított touchdown, a győzelem viszont nem, az extra pontot blokkolta a Pittsburgh.

A hosszabbításban a Steelers rúghatott a győzelemért, sokkal messzebbről, Chris Boswell a kapufát találta el. Mégsem lett döntetlen a meccs, Boswell a második eséllyel már élt.

Több drámai végkifejletet is hozott az első forduló, és egy egészen nehéz időjárási körülmények között vívott meccset is. A Chicago Bears szintén meglepetést okozott, legyőzte a tavalyi főcsoportdöntős San Francisco 49erst, a meccs végi ünneplés pedig jól jelzi, mekkora esővel küzdöttek a játékosok, avagy ilyen volt a tojáslabdás vízipóló.

Az elmúlt idény után néhány hétre visszavonult viszonylag sima győzelemre vezette a Tampa Bay Buccaneerst. A címvédő Los Angeles Rams még a csütörtöki nyitómeccsen szenvedett nagy arányú vereséget.

NFL, alapszakasz, 1. forduló

Cincinnati Bengals–Pittsburgh Steelers 20-23 - hosszabbítás után
Dallas Cowboys–Tampa Bay Buccaneers 3-19
Minnesota Vikings–Green Bay Packers 23-7
Tennessee Titans–New York Giants 20-21
Arizona Cardinals–Kansas City Chiefs 21-44
Los Angeles Chargers–Las Vegas Raiders 24-19
Atlanta Falcons–New Orleans Saints 26-27
Carolina Panthers–Cleveland Browns 24-26
Detroit Lions–Philadelphia Eagles 35-38
Miami Dolphins–New England Patriots 20-7
New York Jets–Baltimore Ravens 9-24
Washington Commanders–Jacksonville Jaguars 28-22
Chicago Bears–San Francisco 49ers 19-10
Houston Texans–Indianapolis Colts 20-20
Los Angeles Rams–Buffalo Bills 10-31
Seattle Seahawks–Denver Broncos 17-16

Borítókép: a Pittsburgh nagy csatában nyert a Cincinnati ellen (Fotó: Getty Images via AFP/Michael Hickey)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.