Messi inkognitóban érkezett meg a vb-re, Katar megőrült

Lionel Messi inkognitóban próbált megérkezni Katarba. Mindhiába. A repülőtéren persze felismerték, a testőröknek kellett megóvniuk a hétszeres aranylabdás argentin klasszist a heves rajongóktól.

Magyar Nemzet
2022. 11. 12. 14:45
Football: Friendly game: Argentina v Jamaica
Argentina's Lionel Messi reacts as a fan ran on the pitch to ask for his autograh during the international friendly football match between Argentina and Jamaica at Red Bull Arena in Harrison, New Jersey, on September 27, 2022. (Photo by Andres Kudacki / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

több csapattársát megelőzve megérkezett Katarba, a labdarúgó-világbajnokság helyszínére. Szerződésben rögzített jogával élve a hétszeres aranylabdás klasszis a hét végén már nem lép pályára a klubjában, a Paris Saint-Germainben, hogy nyugodtan hangolhasson a vb-re. A listavezető PSG az Auxerre-t fogadja.

Ahogy az argentin válogatott Európában futballozó legtöbb játékosa, Messi is önállóan érkezett meg Katarba. Az utazásával kapcsolatban semmi részlet nem szivárgott ki, de természetesen a repülőtéren felismerték, a testőröknek kellett megóvniuk a rajongóktól.

Messi döbbenetes érzelmeket képes kiváltani az emberekből. Legutóbb, amikor a PSG a Maccabi Haifa vendégeként Izraelben játszott, a mérkőzés előtt a játékosokat a pályára kikísérő gyerekek körülrajongták, egy szurkoló pedig később, a meccs során a játéktérre szökött be, és ott könyörgött a mezéért.

Messi pályafutásából egyetlen trófea hiányzik, igaz, a legfontosabb: a világbajnoki cím. Az argentin válogatott csapatkapitánya előre bejelentette, az idei az utolsó világbajnokság a pályafutásában. Mivel Messi elmúlt 35 éves, ez a bejelentés persze senkit sem ért sokkszerűen.

Borítókép: Megesett, hogy a pályán könyörögtek Messi mezéért (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.