időjárás 2°C Ignác 2023. február 1.
logo

Messi inkognitóban érkezett meg a vb-re, Katar megőrült

Magyar Nemzet
2022.11.12. 14:45 2022.11.12. 15:08
Messi inkognitóban érkezett meg a vb-re, Katar megőrült

Lionel Messi inkognitóban próbált megérkezni Katarba. Mindhiába. A repülőtéren persze felismerték, a testőröknek kellett megóvniuk a hétszeres aranylabdás argentin klasszist a heves rajongóktól.

Lionel Messi több csapattársát megelőzve megérkezett Katarba, a labdarúgó-világbajnokság helyszínére. Szerződésben rögzített jogával élve a hétszeres aranylabdás klasszis a hét végén már nem lép pályára a klubjában, a Paris Saint-Germainben, hogy nyugodtan hangolhasson a vb-re. A listavezető PSG az Auxerre-t fogadja.

Ahogy az argentin válogatott Európában futballozó legtöbb játékosa, Messi is önállóan érkezett meg Katarba. Az utazásával kapcsolatban semmi részlet nem szivárgott ki, de természetesen a repülőtéren felismerték, a testőröknek kellett megóvniuk a rajongóktól.

Messi döbbenetes érzelmeket képes kiváltani az emberekből. Legutóbb, amikor a PSG a Maccabi Haifa vendégeként Izraelben játszott, a mérkőzés előtt a játékosokat a pályára kikísérő gyerekek körülrajongták, egy szurkoló pedig később, a meccs során a játéktérre szökött be, és ott könyörgött a mezéért.

Messi pályafutásából egyetlen trófea hiányzik, igaz, a legfontosabb: a világbajnoki cím. Az argentin válogatott csapatkapitánya előre bejelentette, az idei az utolsó világbajnokság a pályafutásában. Mivel Messi elmúlt 35 éves, ez a bejelentés persze senkit sem ért sokkszerűen.

Borítókép: Megesett, hogy a pályán könyörögtek Messi mezéért (Fotó: AFP)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.