időjárás -3°C Abigél , Alex 2023. február 9.
logo

Aissa Laidouni eladó, sőt a télen muszáj eladni

Magyar Nemzet
2022.12.01. 20:51 2022.12.01. 20:58
Aissa Laidouni eladó, sőt a télen muszáj eladni

Megfelelő ajánlat esetén a Ferencváros hajlandó tárgyalni Aissa Laidouni eladásáról. A tunéziai válogatottal a katari labdarúgó-világbajnokságon szerepelt középpályás jelenlegi becsült piaci értéke négymillió euró, ami a vb-n nyilván emelkedett. A nyáron lejár a szerződése a Fradival.

Aissa Laidouni a D csoportban Franciaország és Ausztrália mögött a harmadik helyen végzett tunéziai válogatott egyik legjobbja volt a katari vb-n, aminek természetesen a klubcsapatánál, a Ferencvárosnál is örülnek. 

– Dánia és Franciaország ellen kimagasló teljesítményt nyújtott, a középpálya domináns embere volt, védekezésben és támadásban is nagyszerűen futballozott, meg merte csinálni a kockázatosabb dolgokat is. A legnagyobb elismeréssel beszélhetünk a teljesítményéről – méltatta Hajnal Tamás, az FTC sportigazgatója a 25 éves labdarúgót csütörtökön az M1 aktuális csatornának nyilatkozva. 

Hajnal Tamás elárulta, folyamatosan érdeklődnek a tunéziai középpályás iránt, s azt is megerősítette, hogy a katari vb-n mutatott teljesítménye óta ez csak fokozódik.

Nyilvánvaló, hogy a játékos értéke növekedett. A mértékadó Transfermarkt jelenleg négymillió euróra becsüli Laidouni piaci értékét, ám ezt az összeget a szaklap még a világbajnokság előtt határozta meg. Az sem lehet kérdéses, hogy a Fradi csak ennél nagyobb összegért lenne hajlandó megválni tőle.

 

Másfelől viszont ha a magyar bajnok pénzt akar látni a tunéziai játékosból, akkor még a télen értékesítenie kell őt, hiszen nyáron lejár a szerződése. 

 

Hajnal Tamás diplomatikusan úgy fogalmazott, a valódi árat majd a piac határozza meg a játékos esetében.

Aissa Laidounit a Ferencváros 2020 augusztusában csupán 500 ezer euróért vette meg a román Voluntaritól, nem is vitás, hogy nagy üzletet csinált vele. 

Hajnal Tamás a várható téli játékosmozgással kapcsolatban elmondta, vannak tervek, amelyeket szeretnének megvalósítani, ugyanakkor nem egyszerű kihívás az Európa-liga nyolcaddöntőjére készülő keretet tovább erősíteni.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Aissa Laidouni csillaga egyre feljebb ragyog (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.