Megmutatjuk, hogyan verte szét Lukaku mérgében a kispadot

Romelu Lukaku élete legszerencsétlenebb mérkőzését játszotta a katari labdarúgó-világbajnokságon Horvátország ellen. Az Internazionale középcsatára egy félidő alatt ötször került gólhelyzetbe, ebből három ízben csak rajta múlott, hogy nem lett belőle gól. Az előző foci-vb-n harmadik Belgium a 0-0-s döntetlennel csupán harmadik lett az F csoportban és kiesett.

Magyar Nemzet
2022. 12. 01. 19:37
SOCCER WORLD CUP 2022 BELGIUM VS CROATIA Belgium's Romelu Lukaku shows deception after a draw result 0-0 meaning the elimination in the group phase at a soccer game between Belgium's national team the Red Devils and Croatia, the third and last game in Group F of the FIFA 2022 World Cup in Al Rayyan, State of Qatar on Thursday 01 December 2022.BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR (Photo by VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga via AFP) Fotó: Europress/AFP/Virginie Lefour
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Romelu Lukaku volt a sorsdöntő Belgium–Horvátország mérkőzés antihőse a katari vb F csoportjának harmadik fordulójában. Az Internazionale középcsatára ötször került gólhelyzetbe, kétszer a szerencse folytán, háromszor viszont csak önmagát okolhatta, hogy nem szerzett gólt.

A Daily Mail címlapján megtekinthető a három ziccer, amelyeket Lukaku kihagyott. S az is, hogyan reagált minderre a belga válogatott centere a találkozó után. A kispad bánta…

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Romelu Lukaku nagyon kiborult (Fotó: Europress/AFP/Virginie Lefour)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.