időjárás -4°C Aranka 2023. február 8.
logo

Megható pillanat: Perisic kisfia vigasztalta Neymart + videó

Magyar Nemzet
2022.12.09. 21:24 2022.12.09. 21:33
Megható pillanat: Perisic kisfia vigasztalta Neymart + videó

Szertefoszlottak a brazil labdarúgó-válogatott világbajnoki címről szőtt álmai. Neymaréknak a negyeddöntő jelentette a végállomást Katarban, ahol Horvátország jobbnak bizonyult náluk. A dél-amerikaiak a pályán összerogyva próbálták feldolgozni a kudarcot, és az ellenfél táborából is a segítségükre siettek.

A harmincéves Neymar a katari viadal előtt azt sejtette, hogy minden bizonnyal ez lesz az utolsó világbajnokság, amin részt vesz. Ha ez valóban megtörténik, és a 2026-os tornán nem vesz részt a brazilok szélsője, akkor Neymar anélkül vonul vissza, hogy vb-t nyert volna. Feltehetően ez is megfordult a Paris Saint-Germain futballistájának fejében, amikor a horvátok ellen tizenegyesekkel elvesztett negyeddöntőt követően összerogyott a gyepen. Szerencséjére nem maradt magára: Dani Alves támogatta le őt a pályáról, de előtte még az ellenfél táborából is a segítségére siettek. Ivan Perisic kisfia, Leo szaladt oda Neymarhoz, és próbálta megvigasztalni az elkeseredett világsztárt.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022    

 

Borítókép: Neymar összetört Brazília kiesését követően (Fotó: AFP/Brazil Photo Press/William Volcov)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.