Messi a horvát szépségkirálynőt is a magasba emelte + videó

A katari labdarúgó-világbajnokságon az Argentína–Horvátország (3-0) elődöntő után Lionel Messi vehette át a meccs legjobbját megillető trófeát. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) még a 2002-es vb-n vezette be ezt a díjazást, és az argentin klasszis már tizedszer kapta meg. Ezzel fölényesen vezeti a rangsort a portugál Cristiano Ronaldo (7) és a holland Arjen Robben (6) előtt.

Magyar Nemzet
2022. 12. 14. 10:12
MESSI, Lionel
Loszaíl, 2022. december 13. Az argentin Lionel Messi (k) ünnepel csapattársaival, miután 3-0-ra gyõztek a katari labdarúgó-világbajnokság Horvátország-Argentína elõdöntõ mérkõzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 13-án. MTI/EPA/Friedemann Vogel Fotó: Friedemann Vogel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katari vb-n a kedden a horvátok ellen 3-0-ra megnyert elődöntőben gólt és gólpasszt is jegyző negyedszer kapta meg a meccs legjobbját megillető díjat. Az alábbi bejegyzés – ha ránagyítunk – nem egy díjátadón készült négy képet takar, hanem négy díjátadót az idei világbajnokságon. A csoporkörben Mexikó (2-0), a 16 között Ausztrália (2-1),  a negyeddöntőben a Hollandia (2-2, 11-esekkel 4-3) ellen menyert meccs után is Lionel Messit választották meg a találkozó legobbjának.

Lionel Messit a 2010-es vb-n egy,  2014-ben négy, 2018-ban egy meccsen látták a legjobbnak.

Kedd éjjel Horvátország legyőzése után honfitársa, adta át neki a díjat – szép gesztus volt ez a FIFA-tól.

Az „örökranglista” pedig így néz ki:

Lionel Messi uán a portugál (7) és a holland Arjen Robben (6) következik, de a francia a holtversenyes negyedik helyről Katarban még felléphet a dobogóra.

Messi utolérhetetlen

A „nevesített” lista kedden délelőtt még így nézett ki, ezt még Messinél frissíteni kellene!

S a végére egy mém arról, hogy Lione Messi nemcsak a trófát vehette át, hanem a horvátok legismertebb szurkolóját, Ivana Knöll modellt, déli szomszédunk korábbi szépségkirálynőjét is… Aki, mivel Horvátország nem jutott be a döntőbe, már biztosan nem dobja le magáról a horvát zászlót...

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Lionel Messi vezérletével vb-döntőbe jutottak az argentinok (Fotó: MTI/EPA/Friedmann Vogel)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.