Messi nevét ordította, jeges vízbe ugrott az olasz sztárfocista + videó

Antonio Cassano soha nem csinált titkot abból, hogy Lionel Messit tartja a futballtörténelem legjobb játékosának. A már visszavonult olasz labdarúgó sajátos módon ünnepelte meg Messi világbajnoki címét.

Magyar Nemzet
2022. 12. 19. 8:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2017-ben visszavonult, nehezen kezelhető olasz klasszis, a 40 éves Antonio Cassano szenvedélyesen szereti Lionel Messit. A rajongása egyebek mellett abban is megmutatkozik, hogy a fiú gyermekének a Lionel keresztnevet adta. Cassano a kertes házában nézte az Argentína–Franciaország világbajnoki döntőt, majd a meccs után különös módon ünnepelte meg a kedvence világbajnoki címét. 

Természetesen a közösségi médián keresztül kürtölte világgá a boldogságát: az Instagramra kiposztolt videó tanúsága szerint a következőket mondta mielőtt belevetette magát a medencébe. – Három fok van, a víz jeges. Gyerünk, Leo! Világbajnok vagy, te vagy a történelem legjobbja! – szólt Koman Vlagyimir korábbi Sampdoriás, a Real Madridban is megfordult csapattársa, majd belevetette magát a jeges medencébe.

Borítókép: Cassano Messi-imádata nem ismer határokat (Fotó: Instagram)

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.