Nocsak, Dzsudzsák Balázs a legnagyobb klasszisok között szurkol a vb-n!

A katari labdarúgó-világbajnokságon ott van Dzsudzsák Balázs is. A 109 válogatottságával magyar rekorder debreceni játékos igazán illusztris társaságban tekintette meg kedden az Argentína–Horvátország (3-0) elődöntőt.

Magyar Nemzet
2022. 12. 14. 19:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arról, hogy ott volt a keddi elődöntőn a lelátón, ő maga posztolt fotót az Instagram-oldalán. S neves társaságban láthatjuk viszont: a szenegáli Demba Ba, a magyar származású német Kevin Kurányi, a francia Claude Makélélé, az elefántcsontparti Didier Drogba, az ír Robbie Keane és a portugál Luís Figo van a társaságában.

De Dzsudzsák Balázst egy másik fotón Kevin Kuranyival, a holland Wesley Sneijderrel és az olasz Francesco Tottival is láthatjuk.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Dzsudzsák Balázs illusztris társaságban (Forrás: Instagram/balazsdzsudzsak7)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.