Kiborul az olimpiai bajnok, ha bántják a lányát a jégen

Szombat délelőtt megújult formában jelentkezik a Karc FM sportműsora, az Előnyszabály, amely mostantól szombaton 11.00 és 12.00 óra között lesz hallható. Az adásban Eisenkrammer Károly, a Tour de Hongrie főszervezője árul el kulisszatitkokat a Bringarénáról, Horváth Gábor olimpiai bajnok kajakos pedig arról beszél, milyen érzelmeket vált ki belőle, ha ott van jégkorongozó lánya meccsén.

Magyar Nemzet
2023. 01. 20. 18:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horváth Gábornak nem idegen a jégkorong, hiszen anno játékosként kiegészítő sportágként gyakran hokizott a társaival. Az elmúlt években aztán szoros kapcsolatba került a jeges sportággal, hiszen a lánya különös inspiráció hatására ezt választotta. Az olimpiai bajnok kajakos a Karc FM Előnyszabály című műsorában beszél arról, milyen érzelmeket vált ki belőle, ha ott van a lánya meccsén. Rövid előzetes ITT hallgatható meg.

 

Eisenkrammer Károly, a Tour de Hongrie főszervezője a magyar kerékpáros-körverseny útvonalát ismerteti, s beszél arról is, miben segít majd a magyar bringásoknak a nemrég átadott Bringaréna. Kukovecz Gábor, a Pokolgép alapító gitárosa pedig arról mesél, miért cserélte a színpadra a birkózószőnyeget.

Borítókép: Horváth Gábor (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.