Ronaldo élettársa kihívó ruhában lepte meg a szaúdiakat + videó

Cristiano Ronaldo vasárnapi debütálásán a szaúdi al-Nasszr csapatában természetesen ott volt élettársa, Georgina Rodríguez is, s a lelátón a 28 éves spanyol modell is az al-Nasszr 7-es mezét viselte. Másnap viszont már egészen másfajta ruhában készült képeket osztott meg magáról az Instagramon. Ronaldo köszöni csapata szurkolóinak a támogatást.

Magyar Nemzet
2023. 01. 24. 7:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap este a szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában debütált az al-Nasszr színeiben, s csapata 1-0-ra legyőzte az al-Ittifaq gárdáját. A gólt ugyan nem az ötszörös aranylabdás szerezte, de nem sokon múlt, hogy betaláljon az ellenfél kapujába. A 31. percben egy tökéletes bal oldali beadására nagy sprinttel indult, és ő is fejelni szeretett volna, nagyon magasra emelkedett, de hajszál híján nem érte el a labdát, ami viszont tőle pár lépésre Talisca számára tökéletes lett. Ronaldo nagyon igyekezett, voltak parádés cselei, az egyikkel elfektette az ellenfél védőjét, majd kapura lőtt, de az al-Ittifaq hálóőre védett.

Ronaldo
Ronaldo egyik pazar csele

„Első meccs, első győzelem – szép volt, fiúk! Köszönöm a szurkolóknak a hihetetlen biztatást” – posztolta az Instagram-oldalára Ronaldo több fotót is megosztva a mérkőzésről, a bejegyzés pedig már 12,3 millió lájknál tart. Többek között is a tetszését nyilvánította.

Ronaldo élettársa is bedobta magát

A találkozón természetesen ott volt Ronaldo élettársa, az Argentínában született, de spanyol állampolgárságú Georgina Rodríguez is – legnagyobb fiukkal –, s a 28 éves spanyol influencer és modell is lenyűgözte a szaúdiakat. A meccset az al-Nasszr 7-es mezében nézte, amely a csapatban természetesen Ronaldóé.

Forrás: Instagram/georginagio

A modell a hét elején aztán több dekoratív fotót is megosztott magáról (ezek egy szombati rendezvényen készültek), amelyeken félig-meddig igyekezett a helyi viselethez passzolva öltözködni. Legalábbis, ami a fejkendőt illeti…

Cristiano Ronaldo és párja az év elején engedélyt kapott arra, hogy együtt éljenek Szaúd-Arábiában, annak ellenére, hogy az ország jogi szabályozása tiltja a nem házaspárok együttélését. Ronaldóék öt gyermeket nevelnek együtt. 

Borítókép: Ronaldo és családja a rijádi megérkezés után (Forrás: Instagram/Cristiano)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.