Federer megjelent, ellopta a show-t, és beindultak a találgatások

Roger Federer tavaly szeptemberben 41 évesen, húsz Grand Slam-győzelem után visszavonult a profi tenisztől, két hónap múlva pedig már arról beszélt, mennyire megkönnyebbült, hogy kiszállva a mókuskerékből megkezdhette a „nyugdíjas” életét. Federer most Párizsban jelent meg egy divatbemutatón.

Magyar Nemzet
2023. 01. 25. 10:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Teniszezőként mindig csak a következő edzés és a következő meccs van a fejedben. Nem tudsz kikapcsolódni, mindig csak pakolsz, aztán utazol is tovább. Menet közben fel sem fogtam, hogy mennyire kemény az életünk, hiszen ez a mindennapjaink része. Mióta visszavonultam, azt vettem észre, hogy a bennem lévő feszültség folyamatosan csökken – fogalmazott a sportág svájci legendája , akinek január végén rendre az ausztrál nyílt teniszbajnokságon volt jelenése. ezt hatszor nyerte meg, és 2018-ban itt aratta utolsó GS-győzelmét. (Wimbledonban nyolcszor, az US Openen ötször, a Roland Garrosn egyszer győzött.)

Federer
Federer megjelenése meglepte a járókelőket. Forrás: Twitter

Federer volt a fókuszban a divatbemutatón

Ám most, amikor az Australian Open a végjátékához érkezett, Roger Federer és felesége, Mirka egészen más helyen tűnt fel: a Chanel párizsi divathét bemutatóján. 

A párizsi divathét a „nagy négy” divathét részét képezi a londoni, a milánói és a New York-i rendezvények mellett. A program New Yorkban veszi kezdetét, amelyet a londoni, a milánói, végül a párizsi divathetek követnek.

S bár kedden a kifutón természetesen gyönyörű modellek vonultak fel, a beszámolók szerint Federer a feleségével ellopta a show-t, ők kerültek a középpontba. Federerék természetesen az első sorba kaptak helyet, mégpedig a divatcézár Anna Wintour és Baz Luhrmann ausztrál filmrendező társaságába. 

Luhrmann többek között olyan filmeket rendezett, mint a Rómeó + Júlia (1996, főszerepben Leonardo DiCaprio és Claire Danes), a Moulin Rouge! (2001, Nicole Kidman és Ewan McGregor), az Ausztrália (2008, Nicole Kidman és Hugh Jackman), az A nagy Gatsby (2013, Leonardo DiCaprio) és Elvis Presley életrajzi filmje, az Elvis (2022, Austin Butler és Tom Hanks). S most egyből megindultak a találgatások arról: talán már körvonalazódik Roger Federer életrajzi filmje is? S ha igen, vajon ki lesz a főszereplő?

Mirka olyan pulóverben volt, amelyen egy kecskét láthatunk, és ennek jelentősége van. A Greatest Of All Time minden idők legjobbját jelenti, a kezdőbetűi pedig a GOAT szót adják ki, ami kecskét jelent. Mirka szerint tehát nem kétséges, hogy férje minden idők legjobb teniszezője, dacára annak, hogy huszonkettő, Novak Djokovics huszonegy Grand Slam-trófeát nyert.

 

Borítókép: Roger Federer igazán elegáns volt (Forrás: Twitter/Roger Federer)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.