időjárás 7°C Hajnalka 2023. március 27.
logo

Zajlik az élet Cipruson: az egyik magyar aláírt, a másik megsérült

Magyar Nemzet
2023.01.31. 15:21 2023.01.31. 15:29
Zajlik az élet Cipruson: az egyik magyar aláírt, a másik megsérült

Két nap, két hír Cipruson. Előadják az AEK Larnaca magyar válogatott labdarúgói: Nikolics Nemanja hétfőn írt alá a ciprusi labdarúgó-bajnokság listavezetőjéhez, amely ma jelentette be Gyurcsó Ádám sérülését.

Nikolics Nemanja leigazolása után egy kevésbé örömteli hírrel jelentkezett a ciprusi labdarúgó-bajnokság listavezetője, az AEK Larnaca: megsérült a csapat 31 éves szélsője, Gyurcsó Ádám. A Vidivel korábban bajnokságot nyert, a magyar válogatottban húsz alkalommal futballozó szélső előreláthatólag két hétig nem állhat a csapata rendelkezésére. Gyurcsó az M1 csatornának nyilatkozott, és ezt a Nemzeti Sportnak szemlézte. – Egyre jobban játékba lendültem, így most a legrosszabbkor jön ez a kényszerpihenő – mondta a tapasztalt játékos. 

A  szélső abban bízik, hogy a Dnyipro elleni mérkőzés előtt – a ciprusi együttes február 16-án, a Konferencia-ligában fogadja ukrán ellenfelét párharcuk első felvonásán – vissza tud térni, és a nemzetközi kupameccs előtt „percek” lesznek a lábában.  

Borítókép: Gyurcsó nemrég 2025-ig meghosszabbította a szerződését Cipruson (Fotó: AFP)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.