Meggyilkoltak egy volt válogatott focistát Bécsben

Egy kávézóban keveredett szóváltásba.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo.hu2023. 02. 09. 10:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy bécsi kávézóban szóváltásba keveredett, majd meggyilkolták Volkan Kahraman korábbi osztrák válogatott labdarúgót – írja az Origó sportrovata. 

A 43 éves exfocista egyelőre tisztázatlan körülmények között vesztette életét, ám osztrák sajtóhírek szerint azután halt meg, hogy összevitatkozott a 46 éves Orhan S.-sel Bécs Simmering negyedében.

Kahraman és a másik, üzlettulajdonos, szintén a futball világából érkező férfi állítólag évek óta közeli barátok voltak egészen a szerdai halálos kimenetelű vitáig. 

Ahogyan arról a lap beszámolt, miután a két férfi kiment az utcára (az Etrichstrasse-ra), Orhan S. fegyvert rántott, lelőtte Kahramant, majd önmagára is rálőtt. Ezután megérkeztek a rendőrök és a mentők a helyszínre, azonban már egyik férfi életét sem tudták megmenteni. 

A török felmenőkkel rendelkező Kahraman többek között a Feyenoord, a Trabzonspor és az Austria Wien játékosa is volt, de az utolsó profi éveiben – a 2009-es visszavonulásáig – már végig Ausztriában futballozott. Később edzőnek állt Ausztriában, alacsonyabb ligákban több csapatot is irányított – közölte az Origó sportrovata, hozzátéve, a középpályás három alkalommal szerepelt hazája válogatottjában, mindegyik mérkőzésére 2002-ben került sor.

Borítókép: Volkan Kahraman (Forrás: Instagram)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.