Vodkából gazdagodott meg a labdaszedő, akit Eden Hazard megrúgott

Eden Hazard pályafutásának sötét foltja volt, amikor 2013-ban még a Chelsea sztárjaként megrugdosott egy tizenéves labdaszedő fiút, amiért húzta az időt a meccsen. Az akkori „áldozat” azóta felnőtt, és sikeres üzletember lett, vodkát állít elő, és egy vagyont fizetett egy YouTube-sztár bokszolónak, Jake Paulnak, hogy magára tetováltassa a cége logóját, mint egy élő reklámtábla.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo2023. 02. 17. 14:10
Eden Hazard retires from international soccer
epa10353451 (FILE) - Eden Hazard of Belgium applauds fans after the FIFA World Cup 2022 group F soccer match between Croatia and Belgium at Ahmad bin Ali Stadium in Doha, Qatar, 01 December 2022. Belgian forward Eden Hazard has announced his retirement from international soccer on 07 December 2022. EPA/Abir Sultan Fotó: Abir Sultan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Chelsea a Swansea ellen játszott az angol Ligakupában 2013-ban, és mivel csapata hátrányban volt, szerette volna, ha az ellenfél kapusa gyorsan elvégez egy kirúgást, ezért oda akarta adni neki a labdát. Csakhogy a labdaszedő fiú ezt nem hagyta, ráfeküdt a labdára, amit Hazard úgy akart elvenni tőle, hogy oldalba rúgta a földön fekvő srácot. Természetesen azonnal kiállították a belga sztárfutballistát.

A botrányos eset:

Mint azt az Origó megírta, a tíz évvel ezelőtt megrugdosott fiú mostanra sikeres üzletember lett, aki vodkát állít elő. A cikk szerint Charlie Morgan és társa 2019-ben érték el a nagy áttörést tízezer üveg feketeszőlő vodkával, a koronavírus-világjárvány alatt pedig 1,7 milliós eladást produkáltak. A cég értéke már negyvenmillió font, Morganék nemrég pedig 250 ezer dollárt fizettek az amerikai youtuber bokszolónak, Jake Paulnak, hogy egy üveg AU Vodkát tetováljanak a karjára.

A reklám megtette a hatását, a vodka a közösségi médiában csaknem megháromszorozta a követőtáborát.

Charlie Morgan (balra) és üzlettársa napjainkban:

Miből lett a cserebogár?

Charlie Morgan már akkor is tele volt pénzzel, amikor 2013-ban ráfeküdt a labdára és Eden Hazard jól megrugdosta. Az apja ugyanis a Swansea tulajdonosa volt, Martin Morgan már tíz éve is Wales leggazdagabb üzletemberei közé tartozott, akkori cikkek szerint 42 millió fontos örökség kecsegtette a fiát.

Nos, Charlie Morgan tíz évvel később már a saját cégét vezeti, amely hasonlóan nagy értékkel bír. S mi lett eközben Eden Hazard sorsa? A belga csillaga 32 éves korára szinte teljesen kihunyt, gyakorlatilag amióta 2019-ben elhagyta a Chelsea-t a Real Madrid kedvéért, összeomlott a pályafutása a folyamatos sérülések és az állítólagos lustasága miatt.

Borítókép: Eden Hazard akár meg is tapsolhatná a labdaszedőt, akit tíz éve megrugdosott (Fotó: EPA/Abir Sultan)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.