A nyáron távozhat a Ferencváros középpályása

Tavaly nyáron szerződtette a Ferencváros Xavier Merciert, de a francia középpályás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A nyáron alighanem távozik az FTC-től, belga források szerint Mercier visszatér a Jupiler League-be, a belga bajnokságba.

Magyar Nemzet
2023. 03. 13. 9:03
Budapest 20220828 Labdarúgás 2022 NBI NB1 OTP Bank Liga Ferencváros FTC Honvéd Fotó Török Attila Nemzeti Sport Xavier Mercier Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Xavier Mercier tavaly nyáron, a belga Leuventől érkezett a Ferencvároshoz, de a francia középpályás ebben a szezonban egyelőre kevés lehetőséget kapott, Sztanyiszlav olyannyira nem számít rá, hogy a klub nem nevezte őt a zöld-fehérek Európa-liga-keretébe.

A 33 éves futballista szerződése 2025 nyaráig szól, de belga források szerint nem lenne meglepő, ha idén nyáron elengedné őt a klub. Mercier az FTC-ben 19 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, egy gólt szerzett és öt gólpasszt adott, legutóbb tavaly augusztusban, a Mol Fehérvár ellen 4-0-ra megnyert meccsen volt eredményes az NB I-ben.

Borítókép: Mercier nem élvezi Csercseszov bizalmát (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.