Lőw Zsolt a Bayern München edzőjeként folytatja

A Bayern München pénteken jelentette be, hogy Julian Nagelsmann helyett Thomas Tuchel lett a csapat vezetőedzője. Tuchel szombati bemutatkozó sajtótájékoztatóján a stábjáról is beszélt, s elárulta, hogy a bajoroknál is segédedzője lesz Lőw Zsolt.

Magyar Nemzet
2023. 03. 25. 14:13
Lőw Zsolt Chelsea
Fotó: AFP/POOL/ADRIAN DENNIS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Thomas Tuchel és Lőw Zsolt a Paris Saint-Germain és a Chelsea után újabb sztárcsapatnál dolgozik együtt. A német szakember érkezését pénteken jelentette be a Bayern München, Tuchel szombati székfoglalóján pedig Lőw is szóba került.

– Arno Michels és Lőw Zsolt is itt lesz, akik több mint tíz éve dolgoznak velem – fogalmazott Tuchel, aki köszönetet mondott két segítője családjának is a rugalmasságért, a stáb számára ugyanis váratlanul gyorsan jött a megbízás.

Bár Lőw csak Tuchel legutóbbi két állomáshelyén, a PSG-nél és a Chelsea-nél volt másodedző a német szakember stábjában, az ismeretség valóban több mint tíz évre nyúlik vissza, Lőw 2011-ben abban a Mainzban fejezte be játékos-pályafutását, amelynek akkor Tuchel volt az edzője.

Tuchel és Lőw legnagyobb sikere a 2021-es, Chelsea-vel elért BL-győzelem. A londoni csapattól a párosnak 2022 őszén kellett távoznia.

Borítókép: Lőw Zsolt a Chelsea után a Bayernnél is Tuchel másodedzője lesz (Fotó: AFP/Pool/Adrian Dennis) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.