Megkergették a játékvezetőt a dühős focisták, rohamrendőrök mentették ki a futballpályáról + videó

Brazíliában is ritkán tapasztalt jelenetek játszódtak le a pályán.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzetisport.hu2023. 03. 03. 13:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rohamrendőrök mentették meg a Brazil Kupában rendezett Sergipe–Botafogo mérkőzés játékvezetőjét és partjelzőit, miután az alacsonyabb osztályú házigazda a találkozó 90+10. percében három véleményes szöglet után kapott góllal, 1–1-es döntetlennel búcsúzott a sorozattól – írta meg a Nemzetisport.hu. 

A videóból az látszik, hogy 

a meccs lefújását követően elszabadultak az indulatok: a hazai labdarúgók megrohanták a játékvezetőt, aki menekülni kezdett, ami egy hatalmas kergetőzésbe fajult. 

Az egyik partjelző pedig védekezés gyanánt zászlójával meg is ütötte a Sergipe őt kergető elnökét.

 

A Brazil Kupa versenykiírása szerint ha a legjobb 64 közé jutásért rendezett mérkőzéseken a rendes játékidő döntetlennel végződik, az a vendégcsapat továbbjutását eredményezi.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels.com)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.