Sallai Roland „pletykáló” édesapjára nagyon dühös a Freiburg vezetőedzője

Kiverte a biztosítékot Freiburgban, illetve a Bundesliga negyedik helyén álló csapat vezetőedzőjénél Sallai Roland édesapjának minapi nyilatkozata – szúrta ki az M4Sport.hu. Christian Streich a Sport Bildnek beszélt a negyvenszeres magyar válogatott támadóról, pontosabban nem is csak róla, hanem édesapjáról, Sallai Tiborról, aki a Metropolnak a hét végén úgy fogalmazott: Streich tudja, hogy – a Lazióval hírbe hozott – fia nyáron várhatóan az olasz bajnokságba szerződik, ezért nem kapott lehetőséget tőle az utóbbi időben.

Magyar Nemzet
Forrás: M4Sport.hu2023. 03. 31. 11:07
FSV Mainz 05 - SC Freiburg
19 March 2023, Rhineland-Palatinate, Mainz: Soccer: Bundesliga, FSV Mainz 05 - SC Freiburg, Matchday 25, Mewa Arena. Freiburg's coach Christian Streich reacts. Photo: Sebastian Gollnow/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by Sebastian Gollnow / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Sallai apja azt pletykálta, hogy szándékosan nem játszattam a fiát az utóbbi két meccsen, mert állítólag ajánlata van a Laziótól, és én nem szeretném, hogy a pályán bizonyítson és jól játsszon. De jó lenne, ha ott tartanánk, hogy ha egy Lazio vagy egy Manchester City érdeklődik valamelyik játékosunk iránt, akkor már nem is játszatjuk őt. Jó lenne, ha megengedhetnénk ezt magunknak, és nem függenénk többé a játékoseladásokból befolyó pénztől – idézi a Sport Bild a vezetőedzőt, aki leszögezte, nem neheztel a 25 éves játékosra.

– Nem tehetünk róla, hogy olyan szüleink vannak, amilyenek. Rolandot semmilyen kritika nem érheti ez ügyben, és ezt neki is megmondtam – fogalmazott  Christian Streich.

Sallai Tibor a Metropolnak többek között a következőket mondta:

– Freiburgi klubedzője, Christian Streich tudja, hogy Roland nyáron várhatóan az olasz bajnokságba szerződik, szerintem ezért nem játszatta őt a legutóbbi két Bundesliga-meccsen. Ehhez Roland nem szokott hozzá, a játék hiányzott neki.

S ez a nyilatkozat a trénerhez is eljutott.

Az M4Sport.hu cikke ITT olvasható.

Borítókép: Christian Streich tréner Sallai Rolandra nem haragszik (Fotó:/DPA/AFP/Sebastian Gollnow)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.