Ronaldo négymilliárd forintos autója mellett osztott autogramokat + videó

Nem kis feltűnést keltett szerda éjjel Madridban Cristiano Ronaldo, amikor egy 8,8 millió fontba, közel négymilliárd forintba kerülő Bugattiba szállt be. Ronaldo előtte azért nem hagyta faképnél a rajongóit, akik természetesen azonnal kiszúrták.

Magyar Nemzet
2023. 03. 31. 7:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Daily Star cikke szerint még 2021 októberében vette ezt az autóját, amely csak egy a sok közül. Ebből a típusból – Bugatti Centodiecir – állítólag mindössze kilenc, más források szerint tíz van a világon, 1600 lóerős, a végsebessége pedig 240 kilométer/óra. Amikor az ötszörös aranylabdás futballsztár a testőre kíséretében feltűnt a színen, a járókelők természetesen rögtön észrevették, s azonnal megrohamozták közös fotókért és autogramokért. A 38 éves portugál klasszis, aki jelenleg a szaúdi al-Nasszr játékosa, állta a rohamokat. Hogy, hogy nem, olyan rajongó is akadt, akinél éppen kéznél volt egy Juventus-mez is, amit aláírathatott...

S Ronaldo ebbe az autóba ült be:

A Daily Star szerint Ronaldo kifejezetten kedveli a Bugatti márkát, két másik típus is van neki, Bugatti Chiron és Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, de Aston Martin, Ferrari, Lamborghini és Rolls Royce is áll a garázsában.

Amint arról beszámoltunk, Portugália az első két Európa-bajnoki selejtezőjén tíz gólt lőtt és egyet sem kapott, Cristiano Ronaldo pedig Liechteinstein és Luxemburg ellen is kétszer volt eredményes.

Borítókép: Cristiano Ronaldo nagy feltűnést keltett (Forrás: Twitter/MadridZone)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.