A születésnapos Détári Lajos emlékezetes góljai

Hatvanadik születésnapját ünnepli Détári Lajos. A korábbi kiváló labdarúgó emlékezetes pályafutásának góljait idézzük fel. Az Origó retrosport podcastja pedig pályán kívüli meghatározó pillanatokat is felidézett a népszerű Döméről, aki a legutóbbi futball-vb alatt a Magyar Nemzet szakértője volt.

Magyar Nemzet
2023. 04. 24. 9:26
Détári Lajos
Budapest 20180418 Labdarúgás 2018 Détári Lajos hatvanegyszeres válogatott labdarúgó 55 éves Fotó: Tumbász Hédi Nemzeti Sport Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

hatvanéves. Objektív tény, hogy legutóbb ő lőtt magyar játékosként gólt világbajnokságon, de gyakran nevezik őt a hazai futball utolsó világklasszisának is. A nemzeti csapatban 61 meccsen 13 gólt szerzett.

Détári Lajos a pályafutása során játszott többek között a német és az olasz élvonalban is. Később edzőként is sok klubnál dolgozott, de már évek óta nem láthatjuk kispadon.

A legutóbbi, katari futball-világbajnokság alatt viszont lapunk szakértőjeként rendszeresen megosztotta gondolatait a Magyar Nemzet olvasóival.

Az Origó retrosport podcastje az emlékezetes pillanatok mellett arra is kitért, miért nem lett Détári a Juventus játékosa, milyen volt a Ferencváros kerete Döme edzősködése idején és hogyan kellene ma bánni Détári Lajossal.

Ez a gól Német Kupa-győzelmet ért

Borítókép: Détári Lajos (Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.