Döbbenetes ütemben termeli a gólokat a paksi center + videó

Megerősítette dobogós helyét a labdarúgó NB I-ben a Paks. Bognár György csapata a Kisvárda ellen nyert 2-0-ra Varga Barnabás góljaival.

Magyar Nemzet
2023. 04. 23. 16:32
Paks 20230423 Férfi Labdarúgás OTP Bank Liga NB1 Paksi FC - Kisvárda Fotó: Koncz Márton - Nemzeti Sport Fotó: Nemzeti Sport/Koncz Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alacsony színvonalú, nem túl eseménydús mérkőzésen nyert 2-0-ra a Paks a Kisvárda ellen a labdarúgó NB I 28. fordulójában. A játéknapot a harmadik helyen váró Paks előbb Skribek Alen lerántása után és a VAR segítségével befújt tizenegyessel Varga Barnabás szerezte meg a vezetést.

A szünet után kicsit kijjebb merészkedett a Kisvárda, ettől némi élet költözött a mérkőzésbe. A vendég egyenlítése helyett újabb Varga-gól következett. A gólkirályjelölt szép és pontos alsó sarkos lövéssel növelte a hazai előnyt. Utóbb kiderült, ezzel beállította a végeredményt.

A mérkőzés összefoglalója ITT.

A Paks megszilárdította a harmadik helyét a tabellán, a hátránya hét pont a második Kecskeméttel szemben. A következő fordulóban Kecskemét–Paks mérkőzést rendeznek.

NB I, 28. forduló:

Péntek:
Honvéd–Újpest 0-1 (0-0), Bozsik Aréna, 6284 néző, jv.: Berke, gólszerző: Gouré (89.)

Szombat:
Fehérvár–Kecskemét 1-2 (0-2), Mol Aréna Sóstó, 4258 néző, v.: Bogár, gólszerző: Kodro (90+3.), illetve Nagy K. (33.), Horváth K. (40.)
Vasas–Ferencváros 0-1 (0-0), Illovszky-stadion, 4000 néző, jv.: Erdős József, gólszerző: Lisztes (79.)

Vasárnap
Paks–Kisvárda 2-0 (1-0), Paks, 2097 néző, v.: Káprály, gólszerző: Varga B. (43. - 11-esből, 77.).

Borítókép: Varga Barnabás már 23 gólnál jár a szezonban (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.