Egy pont és más semmi, Ronaldo dühöngve vonult le a pályáról + videó

Gól nélküli döntetlent játszott vasárnap a szaúd-arábiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a bajnokaspiráns al-Nasszr a középmezőnybe tartozó al-Feiha vendégeként. Cristiano Ronaldót láthatóan dühítette az újabb pontvesztés.

Magyar Nemzet
2023. 04. 10. 9:42
Cristiano Ronaldo
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo gestures at the end of the Saudi Pro League football match between Al-Fayha and Al-Nassr at the al-Majmaah stadium in the city of al-Majmaah on April 9, 2023. (Photo by Abdulaziz ALNOMAN / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben a listavezető al-Ittihad zsinórban az ötödik mérkőzését is megnyerte (vasárnap 2-1-re verte az Al Wahdát) a szaúdi bajnokságban, addig fő üldözőjének, a Cristiano Ronaldót is foglalkoztató al-Nasszrnak csak gól nélküli döntetlenre futotta a tabella második felében tanyázó al-Feiha otthonában. A portugál sztárcsatár csapatának így hét fordulóval a bajnokság lezárulta előtt három pontra nőtt a hátránya az éllovassal szemben, ami persze nem behozhatatlan lemaradás, de Ronaldót nagyon dühítette az elhullajtott két pont, és az öltözőbe menet fűbe-fába belekötött.

Borítókép: Cristiano Ronaldót dühítette az al-Nasszr pontvesztése (Fotó: AFP/Abdulaziz Alnoman)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.