Marco Rossinak nem kell aggódnia Szalai utóda miatt

A dél-koreai Ulszan Hyundai csatára, Ádám Martin kezdőként lépett pályára a Szuvon ellen 2-1-re megnyert bajnoki mérkőzésen, ám a 44. percben le kellett cserélni. Az első hírek még bokaproblémákról szóltak, azonban Papp Gábor, a játékos ügynöke a közmédiának elárulta: Ádámnak a vádlija sérült meg.

Magyar Nemzet
2023. 04. 08. 15:32
Ádám Martin
Forrás: Ulsan Hyundai FC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

bosszús lehet: a szülei az ő kedvéért utaztak el Dél-Koreába, hogy élőben láthassák őt a Szuvon elleni bajnoki mérkőzésen. Azonban Ádám még az első félidőben megsérült, a 44. percben le kellett őt cserélni. A csapata 2-1-re győzött, de a szülei alig láthatták őt a pályán a sérülése miatt. 

Még mielőtt szövetségi kapitány elkezdhetett volna aggódni a játékosa miatt, megszólalt Ádám ügynöke, Papp Gábor, és mindenkit megnyugtatott. Papp megjegyezte, egyelőre úgy tűnik, nincs komoly baj, azonban a pontos diagnózis csak a vasárnap vagy azt követően sorra kerülő újabb vizsgálatok után várható.
Papp hozzátette, bízik benne, hogy az elmúlt hónapban az Észtország elleni felkészülési mérkőzésen, majd a Bulgária elleni Európa-bajnoki selejtezőn is betalált válogatott csatár minél hamarabb újra bevethető lesz. 

Borítókép: Ádám Martin miatt nem kell aggódnia a kapitánynak (Forrás: Facebook) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.