Messi megérkezett Barcelonába, már a PSG is belenyugodott a távozásába

Amióta távozott korábbi klubjától, időről időre felmerült, hogy Lionel Messi visszatér a Barcelonához. Spanyol beszámolók szerint a Paris Saint-Germain argentin futballistája már megérkezett a katalán fővárosba, és hamarosan hatalmas bejelentésre kerülhet sor.

Magyar Nemzet
2023. 04. 23. 8:22
Lionel Messi
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi holds a press conference at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 8, 2021. - Messi fought back tears as he began a press conference at which he confirmed he is leaving Barcelona, where he has played his entire career. (Photo by Pau BARRENA / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Things are happening!”

Így vezette fel Gerard Romero a szombat éjszakai bejegyzéssorozatát a Twitteren. A Barcelonához közel álló, és általában megbízható információkkal rendelkező katalán újságíró arra utalt, hogy a nyilvánosság szeme elől elzárva nagy dolgok vannak készülőben a klubnál. Méghozzá lehetséges visszatéréséről van szó, és az előttünk álló napokban óriási fejlemények várhatók az ügyben.

Romero részleteket egyelőre nem oszthatott meg, azt viszont elárulta, hogy 2021-es távozása óta a Barca sosem járt ilyen közel ahhoz, hogy újra a soraiban tudja a 35 éves argentin spílert. Ezt bizonyítja az is, hogy Messi a családja és ügynökei, valamint tizenöt bőrönd társaságában megérkezett a katalán fővárosba, és a korábbi utazásaival ellentétben most nem a fő kijáraton távozott a repülőtérről, mert igyekezett elkerülni, hogy észrevegyék.

Az angol Daily Mirror értesülései szerint már a Paris Saint-Germain vezetősége is belenyugodott abba, hogy a hétszeres aranylabdás játékos – a hosszadalmas győzködések és tárgyalássorozat ellenére is – szerződése júniusi lejártával, két idény után elhagyja a klubot. A párizsi klub már csak azért is elfogadta Messi távozásának tényét, mert a PSG az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) útmutatását követve szeretne fenntarthatóbb módon működni, és a sztárigazolások helyett inkább francia fiataloknak adna játéklehetőséget.

Hamarosan tehát Lionel Messi ismét a La Ligában varázsolhat. Íme a Barcelona mezében szerzett eddigi góljai:

Borítókép: Lionel Messi a Barcelonától való távozásakor (Fotó: AFP/Pau Barrena)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.