Ronaldo ellen a vád: közszemérem elleni bűncselekmény, kitoloncolhatják! + videó

Szaúd-Arábiában hatalmas felháborodás tört ki Cristiano Ronaldo miatt, aki a bajnokság legutóbbi fordulójában csapata, az al-Nasszr 2-0-s vereségét követően a címvédő al-Hilal otthonában rendkívül otrombán viselkedett. A lefújás után, a pályáról levonulva látványosan a nemi szervét fogdosva „válaszolt” az ellenfél szurkolóinak, akik cikizték. Ronaldo azzal is kénytelen szembe nézni, hogy közszemérem elleni bűncselekménnyel vádolták meg – írja a Marca.

Magyar Nemzet
2023. 04. 20. 8:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

sokak nagy kedvence Szaúd-Arábiában, nagyon sokan viszont az ellendrukkerei, miként máshol a világban is; az ötszörös aranylabdás megosztó személyiség. Legtöbben a hisztijei, dühkitörései miatt nem kedvelik, és kétségkívül sokan provokálják. Szaúd-Arábiában a rosszul sikerült meccsei, megmozdulásai után a legtöbben nagy riválisa, nevének skandálásával, ez szinte már divat lett az arab országban az ellenfelek táborában. Ezt skandálták kedden is az al-Hilal szurkolói is, miután csapatuk 2-0-ra legyőzte az al-Nasszrt.

Ronaldo
Ez nem Ronaldo meccse volt... Forrás: Twitter/Roshn Saudi League

Amint arról beszámoltunk, Ronaldo pedig elvesztette a fejét, a pályáról levonulva látványosan a nemi szervét fogdosva „válaszolt” az ellenfél szurkolóinak. Ez a világ minden pontján hatalmas otrombaság, az arab világban pedig különösen az.

A világhálón kitört a népharag Ronaldo ellen, de Nouf bin Ahmed ügyvéd tovább ment, a Twitteren közölte, hogy feljelentést tesz a szaúdi ügyészségen a portugál klasszis ellen, akit közszemérem elleni bűncselekmény elkövetésével vádolt meg. „Ez letartóztatással és kitoloncolással jár, ha külföldi követi el” – szögezte le a nemzetközi jogra szakosodott ügyvéd, amint arról a Marca spanyol sportnapilap beszámolt.

Ronaldo, a „fojtogató”...

Ronaldo a pályán is sportszerűtlen volt, amikor az ellenfél egyik játékosát fojtogatva vitte le a földre (!), ezt érthetetlenül megúszta sárga lappal, de most ez a jelenet jelenti a kisebbik baját.

Borítókép: Cristiano Ronaldo nem csapatkapitányhoz méltó módon viselkedett (Forrás: Twitter/Roshn Saudi League)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.