Új fejezet Szilágyi Áron életében: két örömhírről számolt be a bajnok

A háromszoros olimpiai, kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok kardvívó, Szilágyi Áron a közösségi médiában engedett betekintést a magánéletébe, és hétfőn két örömhírt is megosztott a követőivel.

Magyar Nemzet
2023. 04. 10. 20:25
Szilágyi Áron
Szilágyi Áron Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a tokiói olimpiát követően néhány hónappal Londonba költözött, mivel felesége, Szántó Betti munkát kapott az angol fővárosban. A sikerhalmozó kardvívó azóta Budapest és London között ingázott, a kétlaki életnek azonban immáron vége. Erről maga a háromszoros olimpiai bajnok klasszis számolt be a Facebook-oldalán, és egyben egy másik örömhírt is megosztott a követőivel, miszerint a felesége a pár első gyermekét hordja a szíve alatt.

„Fejezet vége. Új fejezet. Emeletes busz, Big Ben és fish & chips helyett újra Combino, Budai Vár és töltött káposzta. Ismét Budapest a bázis, régi-új otthonunk” – írta Szilágyi Áron, majd hozzátette: „A következő fejezetet már nem csak ketten írjuk. Egy újabb közös kaland veszi kezdetét. Már nagyon várjuk. Jó újra itthon!”
       ​ 

Borítókép: Szilágyi Áron (Fotó: Havran Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.