A Real Madrid korábbi ásza megmutatta, hogyan kell táncolni + videó

Ruud van Nistelrooy az edzői karrierjének eddigi legnagyobb sikerét érte el. A Manchester United és a Real Madrid korábbi angol és spanyol gólkirálya megadta a módját az ünneplésnek, miután a csapata tizenegyesrúgások után legyőzte az Ajaxot a Holland Kupa döntőjében.

Magyar Nemzet
2023. 05. 03. 11:38
AFC Ajax v PSV Eindhoven - Dutch Cup Final
ROTTERDAM, NETHERLANDS - APRIL 30: head coach Ruud van Nistelrooij of PSV Eindhoven happy after winning the KNVB Cup final 2023 looks on after the Dutch Cup Final match between AFC Ajax and PSV Eindhoven on April 30, 2023 in Rotterdam, Netherlands. (Photo by NESimages/Herman Dingler/DeFodi Images via Getty Images) Fotó: DeFodi Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Holland Kupa döntőjét az ország két legnagyobb sztárcsapata, a Ruud van Nistelrooy vezette PSV és az Ajax játszotta kedden este. Az izgalmas meccsen végül büntetőrúgások után nyert a PSV Eindhoven. 

nistelrooy
Ruud van Nistelrooy. Fotó: AFP/Crisitna Quicler

A győztes csapat edzője, Ruud van Nistelrooy az öltözőben alaposan megünnepelte a sikert, és a focistái körében egy emlékezetes táncot lejtett, ami futótűzként terjedt el az interneten.

Van Nistelrooy játékosként hihetetlen magasságokba jutott. Azon kevés játékos egyike, akik három ország bajnokságában, Hollandiában a PSV, Angliában a Manchester United és Spanyolországban a Real Madrid csapatában, sőt a Bajnokok Ligája két szezonjában is gólkirály lett. Van Nistelrooy edzőként is ígéretes jövő előtt áll: tavaly nyáron a PSV utánpótlásából került az első csapat élére, már nyert egy Szuperkupát és Holland Kupát a klubjával.

Borítókép: Ruud van Nistelrooy (Fotó: AFP)  
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.