Elek Gábor kereste a szavakat a játékosa sérülése után + videó

Ferencváros rendkívül szoros és fordulatos meccsen 29-26-os győzelmet aratott a DVSC otthonában a női kézilabda NB I 23. fordulójának rangadóján. A mérkőzés első félidejében megsérült Cirjenics-Kovacsics Anikó válla, az FTC edzőjét, Elek Gábort megérintette az eset, nem is nagyon tudott mit mondani a sajnálatos sérülésről.

Magyar Nemzet
2023. 05. 02. 20:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros ötgólos hátrányt ledolgozva 29-26-ra nyert a Debrecen otthonában a női kézilabda NB I rangadóján. Az FTC a második, ellenfele a negyedik helyről várja a bajnokság hajráját. A mérkőzés első félidejében az FTC irányítója, Cirjenics-Kovacsics Anikó vállsérülést szenvedett, ennek következtében a meccs nagy részét bekötözött karral a kispadról kellett figyelnie. A sérülést megelőző akció ITT.

A mérkőzés végén Elek Gábor az FTC edzője kereste a szavakat, amikor Cirjenics-Kovacsics Anikó sérülése jött szóba. – Kiugrott a helyéről az a váll, és úgy kellett az öltözőben visszarakni, ami tapasztalatom szerint sok jót nem vetít előre. Ez most nagyon megütött engem, nehezen is beszélek róla – fogalmazott a tréner.

Cirjenics-Kovacsics Anikó a tokiói olimpia előtt is súlyos vállsérülést szenvedett, de az állapota helyrejött, szerepelt a 2021-es ötkarikás csapatban.

Borítókép: Cirjenics-Kovacsics Anikó vállsérülést szenvedett (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.