Ez a hír még közelebb löki a szakadékhoz az NB I-es csapatot

Hétről hétre egyre nehezebb helyzetbe kerül a Mezőkövesd. Kuttor Attila együttese elvesztette a legutóbbi négy mérkőzését a labdarúgó NB I-ben, s négy fordulóval a zárás előtt csupán három pont választja el a kieséstől a jelenleg még kilencedik együttest. Nyilván az sem használ a csapategységnek, hogy a hírek szerint Kuttor Attila a Győri ETO egyik kiszemeltje vezetőedzőnek a következő idényre.

Magyar Nemzet
2023. 05. 05. 11:02
Kuttor Attila
Forrás: Nemzeti Sport/Török Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagy terveket szövögető, immár a dunaszerdahelyi Világi Oszkár érdekkörébe tartozó Győri ETO számításai nem igazán váltak be ebben az idényben. A nagy múltú együttes jelenleg csupán a tizenegyedik helyen áll a labdarúgó NB II-ben. A klub vezetői már azzal is elégedetlenek voltak, amikor még nyolcadik volt, hiszen márciusban menesztették az akkori vezetőedzőt, Tímár Krisztiánt. Az akadémiáról átvezényelt spanyol Antonio Munoz sem tudott csodát tenni, ezért Győrben érthetően már azon dolgoznak, hogy nyáron ki vehetné át a csapat irányítását. 

A Nemzeti Sport értesülései szerint erre Kuttor Attila, a Mezőkövesd jelenlegi vezetőedzője a legesélyesebb, de számításba került Csertői Aurél is, aki a helyi rivális Gyirmót mestere. Mindkét játékos győri kötődésű, annak idején futballoztak az ETO-ban, tehát minkettő logikus választás.

 

A nehéz helyzetben lévő Mezőkövesnél aligha örülnek a hírnek. A csapat válságos helyzetbe került, elvesztette a legutóbbi négy mérkőzését és immár a kiesés réme fenyegeti az NB I-ben. A borsodi klub érthetően nem kívánta kommentálni a sportlap értesülését.

A Mezőkövesd sorsolása nagyon nehéz a labdarúgó NB I utolsó négy fordulójában. Vasárnap kiesési rangadót vív a Fehérvár vendégként, utána a Paksot fogadja, majd újabb kiesési rangadó következik idegenben, a Honvéd ellen, végül a bajnok Ferencvároshoz látogat.

NB I, 30. forduló

Péntek
Bp. Honvéd–Kecskemét 18.30 (tv: M4 Sport)

Szombat
Újpest–Vasas 14.00 (tv: M4 Sport)
Paks–Debrecen 16.30 (tv: M4 Sport)
Ferencváros–Kisvárda 19.45 (tv: M4 Sport)

Vasárnap
Zalaegerszeg–Puskás Akadémia 15.00 (tv: M4 Sport)
Mol Fehérvár–Mezőkövesd 19.30 (tv: M4 Sport +)

Borítókép: Kuttor Attila nehéz helyzetben. Ki kellene rekeszteni a jövőjét érintő gondolatokat (Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.