„Jól néz ki"” – Kubatov Gábor elárulta az új Fradi-mez szimbolikáját

A Fradi elnöke maga mutatta be a Ferencváros labdarúgó-csapatának új hazai mezét.

Munkatársunktól
Forrás: Facebook2023. 05. 17. 15:05
DIBUSZ Dénes
Budapest, 2023. május 6. Dibusz Dénes, a Ferencváros csapatkapitánya a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkõzés megkezdése elõtt a Groupama Arénában 2023. május 6-án. Az FTC már bajnokként lép pályára. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kubatov Gábor mutatta be a Ferencváros labdarúgó-csapatának új hazai mezét, amelyben a következő évadban lép majd pályára a magyar bajnokcsapat.

A Fradi elnöke Facebook-bejegyzésben kicsit beszélt az új mez szimbolikájáról. Mint kiderült,  az öt sáv, a Ferencváros sorozatban elért öt bajnoki címére utal, illetve a zöld csíkok szélén lévő arany keret is az utóbbi idők ferencvárosi „aranyesőjére” emlékeztet.

A gyártó cég emblémájának piros színe pedig azért kedves Kubatov Gábor számára, mert így a Fradi új meze kicsit a nemzeti színeket – piros. fehér, zöld – hordozza.

Borítókép: a Ferencváros csapatkapitánya vezetésével jön ki az öltözőből a FTC csapata, a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzés megkezdése előtt a Groupama Arénában 2023. május 6-án.  (Forrás: MTI/Illyés Tibor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.