Leütötte az ellenfél szurkolóját az Ajax játékosa + videó

Elege lett a válogatott támadónak, drasztikus módon állt bosszút.

Munkatársunktól
Forrás: YouTube, Guardian2023. 05. 29. 10:40
BERGHUIS, Steven
Loszaíl, 2022. december 9. A holland Steven Berghuis a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntõjében játszott Hollandia-Argentína mérkõzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Nusad Szekkajil Fotó: Nusad Szekkajil
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ritkán látható jelenet borzolta a kedélyeket a Twente Enschede-Ajax Amsterdam holland bajnoki mérkőzés előtt.

A csapatbuszból kikászálódó amszterdami játékosokat kritika fogadta a vendégdrukkerek részéről. 

Mindezt nehezen viselte a vendégek holland válogatott szélsője, Steven Berghuis, aki odalépett az egyik hangoskodóhoz, és egy jókorát lekevert neki.

Steven Berghuis később elnézést kért cselekedete miatt, mint fogalmazott, megbánta a tettét, futballistaként példaképként kell viselkednie, ezért nem lett volna szabad ilyet tennie. Hozzátette azt is, azért szakadt el nála a cérna, mert bár megszokták, hogy ócsárolják őket, de mindent nem kell elviselniük a nézőktől.

A mérkőzést a hazai Twente nyerte 3-1-re.

Borítókép: A holland Steven Berghuis a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében játszott Hollandia-Argentína mérkõzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 9-én (Forrás: MTI/EPA/Nusad Szekkajil)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.