Ne késlekedjen, aki bérletet akar vásárolni a budapesti vb-re!

Elkapkodták az atlétikai világbajnokság összes programjára érvényes, legjobb helyekre szóló Szuperhős-bérleteket. Jegyek még kaphatók a legjobb helyekre is, de egyes versenynapokra annyira megugrott a kereslet, hogy bizonyos programokra már csak korlátozott számban elérhetők. Eközben a budapesti szálláshelyekért is megindult a roham, a tavalyi időszak adataihoz képest már most megduplázódott a foglalások száma.

Magyar Nemzet
2023. 05. 27. 11:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár még majdnem három hónap van hátra az atlétikai világbajnokság kezdetéig, elfogytak a budapesti világverseny összes programjára érvényes, legjobb helyekre szóló Szuperhős bérletek. A vb kabalafigurája, YouHuu bejelentése óta a korábbinál is tovább nőtt az érdeklődés az atlétika szuperhőseinek versengése iránt: az utolsó darabig gazdára talált bérletek mellett az egyes programokra szóló belépőkért is megindult a harc, van olyan versenynap, amelyre már csak korlátozott számban kaphatók belépőjegyek.

A Magyar Turisztikai Ügynökség kimutatása alapján kimagasló érdeklődés mutatkozik a budapesti szálláshely foglalások terén. A világbajnokság idejére több mint kétszer annyi előfoglalás érkezett idén, mint tavaly a nyár ugyanezen időszakára.

Míg a 2022. augusztus 19–27. közötti napokra 59 ezer vendégéjszaka előfoglalást regisztráltak május végéig, addig ez az adat az idei évre vonatkozóan már most több mint 130 ezer.

Magyarország után Nagy-Britannia áll a jegyvásárló országok rangsorának élén, utána Németország, majd az Egyesült Államok következik. Nagyon sokan érkeznek Közép-Európából, valamint többek között sok francia, spanyol, olasz szurkolóval találkozhatunk.

Az atlétikai világbajnokság augusztus 19-től augusztus 27-ig zajló versengéseire több mint kétszáz ország több mint kétezer atlétája érkezik. Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményére a hazai látogatók mellett óvatos becslések szerint csaknem száz országból több tízezer külföldi vendég is várható.

Már a nyitónap legelső versenyszámától érdemes lesz kilátogatni a Nemzeti Atlétikai Központba, hiszen minden nap lesznek magyarok, akiknek szurkolhatunk, és minden este több döntőt is láthat a közönség.

Jegyet az alábbi oldalon lehet vásárolni: jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu

Borítókép: A legjobb helyekre nagyon fogynak a jegyek

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.