Bevitte a csapatát a kupadöntőbe, most mégis távozik Budafokról

Az idény közben kinevezett Mátyus János szerződését nem hosszabbította meg a labdarúgó NB II-ben tizedik helyen végzett, Magyar Kupa-döntős Budafok. A távozó szakember helyére a korábban Kisvárdán megbízott edzőként dolgozó Erős Gábort nevezte ki a klub a szakmai stáb élére.

Magyar Nemzet
2023. 06. 06. 18:54
Mátyus János Budafok
Magyar Kupa döntő Fotó: Origó/Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mátyus János vezetőedző mellett Felipe Matos és Veress Balázs asszisztens-edző is távozik a labdarúgó NB II 2022–23-as szezonjában a tizedik helyen végzett Budafoknál – írja a Budafok honlapja.

Mátyus utódja a játékosként Győrben, a Honvédnál, Pécsen, a Ferencvárosnál, Gyirmóton, Kisvárdán, illetve több görög csapat mellett Bulgáriában is megfordult, 42 éves Erős Gábor lett. Erős a 2021–2022-es évadban Kisvárdán megbízott edzőként dolgozott. Az új edző segítője a másodedző, Burányi Tamás lesz, Vezér Ádám kapusedző és Göbölyös Dávid erőnléti edző a továbbiakban is marad a szakmai stáb tagja. Mátyus kupadöntőbe vezette a csapatát, ennek ellenére nem folytatja a munkát Budafokon.

Borítókép: Mátyus János (Fotó: Budafokimte.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.