időjárás 26°C Vencel 2023. szeptember 28.
logo

Gulyás Gergely: Egy átlagnyugdíjas 78 ezer forint pluszpénzre számíthat novemberben

Bevitte a csapatát a kupadöntőbe, most mégis távozik Budafokról

Magyar Nemzet
2023.06.06. 18:54 2023.06.06. 19:01
Bevitte a csapatát a kupadöntőbe, most mégis távozik Budafokról

Az idény közben kinevezett Mátyus János szerződését nem hosszabbította meg a labdarúgó NB II-ben tizedik helyen végzett, Magyar Kupa-döntős Budafok. A távozó szakember helyére a korábban Kisvárdán megbízott edzőként dolgozó Erős Gábort nevezte ki a klub a szakmai stáb élére.

Mátyus János vezetőedző mellett Felipe Matos és Veress Balázs asszisztens-edző is távozik a labdarúgó NB II 2022–23-as szezonjában a tizedik helyen végzett Budafoknál – írja a Budafok honlapja.

Mátyus utódja a játékosként Győrben, a Honvédnál, Pécsen, a Ferencvárosnál, Gyirmóton, Kisvárdán, illetve több görög csapat mellett Bulgáriában is megfordult, 42 éves Erős Gábor lett. Erős a 2021–2022-es évadban Kisvárdán megbízott edzőként dolgozott. Az új edző segítője a másodedző, Burányi Tamás lesz, Vezér Ádám kapusedző és Göbölyös Dávid erőnléti edző a továbbiakban is marad a szakmai stáb tagja. Mátyus kupadöntőbe vezette a csapatát, ennek ellenére nem folytatja a munkát Budafokon.

Borítókép: Mátyus János (Fotó: Budafokimte.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.