Ismét Bajnokok Ligája-csapat érkezik Zalaegerszegre

Tavaly nyáron az AC Milan játszott a Zalaegerszeg otthonában, idén ismét a Bajnokok Ligája-idényre készülő topligás csapat ellen készül a zalai csapat. A ZTE és az Union Berlin meccsére épülő, július 15-i Zete Fiesztára csütörtöktől kaphatók a belépők.

Magyar Nemzet
2023. 06. 28. 19:11
ZTE
ZTE-Puskás Akadémia NBI Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Zalaegerszeg labdarúgócsapata folytatja a hagyományokat. Idén nyáron is megrendezik a Zete Fiesztát, amelyen tavaly az AC Milan volt a vendég, idén az Union Berlin érkezik a ZTE Arénába.

A német csapat az előző idényben negyedik helyen zárt a Bundesliga tabelláján, így a 2023/24-es szezonban a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelhet. Az Union keretének tagja a magyar válogatott középpályás, is, ám ő sérülése miatt nem léphet pályára a Zalaegerszeg ellen, azt viszont elárulta, hogy ennek ellenére ott lesz a helyszínen a július 15-i meccsen.

A zalaegerszegi csapat tavaly le is győzte meghívott nagynevű ellenfelét, majd a Milan elleni 3-2-es győzelemmel elindított idény végén, története során először megnyerte a Magyar Kupát. Azaz a ZTE is a nemzetközi porondra készül, a Konferencia-liga selejtezőjében a horvát NK Osijek (Eszék) lesz az első ellenfele.

Az idei Zete Fiesztára csütörtök délben kezdődik a jegyértékesítés.

Borítókép: A Magyar Kupa-győztes ZTE hamarosan topligás ellenféllel vív meg (Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.