Kiderült, hogy a világelsőt verő Marozsán ki ellen kezd Wimbledonban

Hétfőn kezdődik a wimbledoni teniszbajnokság selejtezője, amelyben három magyar férfi teniszező érdekelt. Marozsán Fábián ukrán, Piros Zsombor belga, Valkusz Máté pedig svéd ellenféllel kezd, a nők selejtezőjét hétfőn sorsolják.

Magyar Nemzet
2023. 06. 25. 21:23
MAROZSÁN Fábián; ALCARAZ, Carlos
Róma, 2023. május 15. Marozsán Fábián ünnepel, miután 6:3, 7:6 (7-4)-ra legyõzte a volt és egyben leendõ világelsõ spanyol Carlos Alcarazt a római salakpályás tenisztorna férfi egyesének harmadik fordulójában 2023. május 15-én. Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világranglista 91. helyén álló Marozsán Fábián a kvalifikáció 3. kiemeltje, az első mérkőzését a világranglistán a 178. helyén álló ukrán Olekszij Krutih ellen játssza a wimbledoni selejtezőben. 

A 16. kiemelt, a világranglista 123. helyén álló Piros Zsombor ellenfele a belga Joris De Loore (192.) lesz, Valkusz Máté (207.) a nála öt hellyel előrébb rangsorolt svéd Dragos Nicolae Madaras ellen lép pályára a selejtező első fordulójában.

Borítókép: Marozsán ukrán ellenféllel kezd a selejtezőben (Fotó:MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.