Királyi sora van Marco Rossi csapatának Podgoricában + videó

Fontos Európa-bajnoki selejtezőt játszik ma 18 órától a magyar labdarúgó-válogatott Montenegró ellen idegenben, Podgoricában. Ennek megfelelően kiemelt helyen szállt meg a csapat: ötcsillagos szállodáról van szó a Király parkkal szemben, busszal mindössze öt percre a stadiontól, derült ki az Origó helyszíni tudósításából.

Magyar Nemzet
2023. 06. 17. 15:16
SZOBOSZLAI Dominik; ORBÁN, Willi
Montenegrói-magyar - A magyar labdarúgó-válogatott a Podgorica Városi Stadionban Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik legfontosabb Eb-selejtező előtt áll csapata, hiszen a papíron a magyar válogatott mögé sorolt ellenfelek közül kétségkívül Montenegró a legveszélyesebb, amely képes lehet borítani a várakozásokat, miszerint Szerbia és Magyarország szerzi meg az első két helyet. Így aztán nagyon nem mindegy, hogy mi lesz a végeredmény Podgoricában ma este.

Az biztos, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) mindent megtett annak érdekében, hogy a futballisták csak az előttük álló feladattal foglalkozzanak. Az Origó helyszíni tudósítása szerint a Rossi-csapat a város kiemelt szállodájában kapott ideiglenes otthont, a belvárosban, a Királyi parkkal szemben a Hilton hotelben.

Azontúl, hogy a város egyetlen ötcsillagos szállodájáról van szó, további előny, hogy gyalog mindössze tíz, busszal öt percre van a Városi Stadiontól, ahol rendezik a Montenegró–Magyarország Eb-selejtezőt.

Nézze meg videón, itt lakik a magyar válogatott:

Az Origo a Városi Stadionról is közölt cikket, amely szerint a legutóbb az Európa-liga döntőnek otthont adó Puskás Aréna után ez a létesítmény szokatlan látványt nyújt. A nemzetközi mérkőzéseken mindössze 11 ezer főt befogadó podgoricai stadiont 1945-ben építették, majd 2004 és 2006 között felújították. A lelátó csak három oldalon fedett, és ahol van tető, ott sem garantált az égi áldás szárazon megúszása.

Eb-selejtezők, G csoport

Szombati program
Litvánia–Bulgária 15.00 (tv: Spíler 2)
Montenegró–Magyarország 18.00 (tv: M4 Sport)

Az állás
1. Szerbia 6 pont/2 mérkőzés
2. Magyarország 3/1
3. Montenegró 3/2
4. Litvánia 0/1
5. Bulgária 0/2

Borítókép: és a magyar válogatott edzésén Podgoricában (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.