Magyar válogatott játékos távozik a Ferencvárostól

Az FTC 12-szeres válogatott középpályása, Vécsei Bálint távozik a zöld-fehérektől. A labdarúgó három és fél évet töltött a legutóbbi három szezonban aranyérmes csapatnál, az új klubja egyelőre nem ismert.

Magyar Nemzet
2023. 06. 17. 11:11
Vécsei Bálint, Ferencváros
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Vécsei Bálint és a klub útjai elválnak a jövőben. A 12-szeres magyar válogatott középpályás négy bajnoki címet és egy Mol Magyar Kupát nyert az FTC futballistájaként, és idén nyáron, három és fél év után távozik a bajnokcsapattól. Vécseire Szerhij Rebrov csak kiegészítő emberként számított, az utódjánál, Peter Stögernél verekedte be magát a kezdő tizenegybe, majd a jelenlegi edzőnél, Sztanyiszlav Csercseszovnál sem volt állandó kezdő játékos.

VÉCSEI Bálint
Távozik a válogatott középpályás. Fotó: MTI/Kovács Tamás

A középpályás távozásában közrejátszhatott, hogy az FTC a kölcsönben szereplő Baráth Pétert, a Vécseinél tíz évvel fiatalabb futballistát kivásárolta a debreceni szerződéséből, így vélhetően ő lesz a jövő embere.

Borítókép: Vécsei Bálint három és fél év után távozik a Fraditól (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.