Marco Rossi is kilátogat a budapesti atlétikai világbajnokságra

Labdarúgó-válogatottunk szövetségi kapitánya, Marco Rossi is kilátogat az augusztus 19–27. közötti budapesti atlétikai világbajnokságra.

Magyar Nemzet
2023. 06. 28. 15:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nagyon szeretem Magyarországot, sokat köszönhetek a magyar embereknek, ezért az a legkevesebb, hogy én is a helyszínen fogok szurkolni az olasz mellett a magyar atlétáknak is – nyilatkozta ma a világbajnokság Facebook-oldalán.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának már megvan a jegye Magyarország történetének legnagyobb sporteseményére. Németh Balázs, a világbajnokságot rendező Budapest 2023 NZrt. vezérigazgatója adta át neki a belépőt. Az olasz sikeredzőnek van oka kilátogatnia a vb-re, mert a krakkói központú Európa Játékokon a múlt héten Olaszország megnyerte a csapat Európa-bajnokságot, nem mellékesen pedig a magyar atléták a B divízióból feljutottak a kontinens legjobb tizenhat nemzete közé.

Borítókép: Marco Rossi és Németh Balázs, a világbajnokságot rendező Budapest 2023 NZrt. vezérigazgatója (Forrás: Facebook.com/wabudapest23)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.