Olimpiát is megjárt Babát szerződtetett a Ferencváros

A Bajnokok Ligája-döntős Ferencváros női kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását a Debrecentől szerződtetett Bordás Réka. A 25 éves beálló szerepelt a magyar válogatottal a 2021-es tokiói olimpián.

Magyar Nemzet
2023. 06. 12. 14:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Baba becenevű Bordás Réka kézilabdás családból származik. Az édesapja, Bordás József a férfi-kézilabdaválogatott tagjaként világbajnoki ezüstérmes és olimpia negyedik volt. A 25 éves beálló először 2021-ben kapott meghívót a nemzeti együttesbe, szerepelt a tokiói olimpián is.
– Szerettem volna szintet lépni, a Bajnokok Ligájában szerepelni, ezért nagyon örültem a Ferencváros megkeresésének, és úgy éreztem, élnem kell a lehetőséggel – idézte a Fradi.hu a játékost. – Volt szerencsém a helyszínen megtekinteni a Final Fourt, és átélve a hangulatot alig bírtam magammal, az volt bennem, hogy de jó lenne, ha a pályán tudnék lenni én is, szóval nagyon várom már, hogy kezdjük a közös munkát. 

A Ferencváros a bajnokságban és a BL-ben is ezüstérmet szerzett az egy hete zárult idényben. A zöld-fehérek a múlt héten jelentették be a Győrtől érkező balátlövő, Jelena Deszpotovics érkezését. A csapatkapitány, Szucsánszki Zita, a német Alicia Stolle és az edző Elek Gábor távozott a klubtól a szezon végén. Elek utódja a dán Martin Albertsen lett. 

Borítókép: Bordás Réka (Fotó: Fradi.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.