A Fradi B-közép meglátogatta a játékosokat

„Megannyian tort ülnek most felettünk, gúnyolódnak, kinevetnek, élcelődnek rajtunk” – írták az ultrák.

Munkatársunktól
Forrás: Faceook2023. 07. 26. 18:40
null
Budapest, 2023. július 19. A Ferencváros szurkolói a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtezõ fordulójában játszott Ferencváros TC - Kí Klaksvík visszavágó mérkõzésen a Groupama Arénában 2023. július 19-én. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros váratlan kiesése mellett nem mentek el szó nélkül a csapat szurkolói, akik már a feröeri Klaksvík elleni vereség alkalmával erős véleményt fogalmaztak meg a helyszínen.

Kubatov Gábor a helyszínen igyekezett megnyugtatni a kedélyeket, a vezetőedzőt, Sztanyiszlav Csercseszovot azonnal elküldték a 0-3-as vereséget követően.

A ferencvárosi ultrák azonban nem elégedtek meg ennyivel, egy személyes találkozóra is sort kerítettek a csapattal, ahol jelen volt az együttes gerince, valamint a szakmai stáb egy része is.

„Nagyon határozottan tisztáztuk, mit jelent a Ferencváros mezében pályára lépni és képviselni hazánkat egy nemzetközi mérkőzésen, mik a minimumelvárásaink. Kijelenthetjük, hogy a vereség és a kiesés súlyát mindenki átérzi, a felelősséget vállalja a csapat, illetve mindenki, aki közrejátszott ebben az egész folyamatban, ami a múlt heti mérkőzésen csúcsosodott ki végleg” – írták a Green Monsters Facebook-oldalán.

Felidézték, hogy az elmúlt öt évben a csapat és a szurkolók együtt élték át a sikereket, a bajnoki címeket, a BL-be jutást, illetve az Európa Liga csoportgyőzelmet, valamint a pozsonyi diadalt.

Megannyian tort ülnek most felettünk, gúnyolódnak, kinevetnek, élcelődnek rajtunk… Arra kérünk hát mindenkit, ezekben a nehéz időkben mutassuk meg, hogy miben más a Fradi család, mutassuk meg, hogy együtt talpra tudunk állni, és ugyan nem lesz egyszerű és rövid az út, de ki tudunk mászni a gödörből!

– fogalmaztak közleményükben a ferencvárosi ultrák.

Jelezték: a csapatnak kell az első lépést megtennie, „de a 12. játékos is a pályán lesz”.

A Fradi csütörtökön fogadja az Európa-konferencialiga második selejtezőkörének első összecsapásán a Shamrock Rovers csapatát, a találkozó 19 órától kezdődik.
Borítókép: A Fradi-tábor a Klaksvík elleni hazai mérkőzésen a Groupama Arénában, 2023. július 19-én (Forrás: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.