A Fradi összefuthat az egyik korábbi játékosával a Konferencia-ligában

Hétfőn kisorsolták a labdarúgó Konferencia-liga harmadik selejtezőkörének párosításait. A magyar csapatok közül egyedül a DVSC kapott konkrét ellenfelet a bécsi Rapid személyében, a Ferencváros, a Kecskemét és a ZTE esetében csak az biztos, hogy melyik párharc továbbjutója vár a magyar csapatra.

Magyar Nemzet
2023. 07. 24. 15:04
Zalaegerszeg 20210307 Labdarúgás OTPBank Liga Nb1 bajnoki mérkőzés ZTE FTC Foto Nemzeti Sport - Török Attila A képen: Giorgi Kharaishvili Fotó: Nemzeti Sport /Török Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A héten négy magyar csapat is pályára lép az Konferencia-liga második selejtezőkörében: a Kecskemét, a DVSC, a Magyar Kupa-győztes Zalaegerszeg mellett a Bajnokok Ligájából a feröeri Klaksvik ellen kiesett Ferencváros is folytatja az európai kupaszereplését. Ma eldőlt, mely csapatok lehetnek a magyar klubok lehetséges ellenfelei továbbjutás esetén.

A Ferencvárosra a Hamrun–Dinamo Tbiliszi győztese várhat, a grúz együttesben játszik a Fradi korábbi támadó középpályása, Giorgi Kharaishvili, valamint a Mezőkövesd korábbi védője, Luka Lakhvekhaliani is. A DVSC az osztrák élvonalbeli Rapid Wiennel csaphat össze, a Kecskemét a holland vagy svéd, a ZTE román vagy török ellenfelet kaphat továbbjutás esetén.

A párosítás: Ferencváros/Shamrock (ír)–Hamrun Spartans (máltai)/Dinamo Tbiliszi (grúz), Alaskert (örmény)/DVSC–SK Rapid Wien (osztrák), Kecskemét/Riga (lett)–Twente (holland)/Hammarby (svéd), Osijek (horvát)/ZTE FC–CFR Kolozsvár (romániai)/Adana Demirspor (török).

Borítókép: Kharaishvili a korábbi klubja, a Fradi ellen bizonyíthat (Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.