Csercseszov magyarul jelentkezett be a feröeri Klaksvíkból

Sztanyiszlav Csercseszov nem elégedett a feröeri Klaksvík otthonában elért 0-0-s döntetlen után, de bízik benne, hogy a Ferencváros jövő hét szerdán, hazai pályán kiharcolja a továbbjutást a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában. Az orosz tréner kellemes meglepetéssel szolgált az értékeléskor.

Magyar Nemzet
2023. 07. 12. 6:55
Sztanyiszlav Csercseszov, magyar játékosok
Székesfehérvár 20221106 Labdarúgás NB1 bajnoki mérkőzés Mol Fehérvár FC - FTC Foto Nemzeti Sport - Szabó Miklós A képen: Sztanyiszlav Csercseszov Fotó: Szabó Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hallunk titeket – mondta Sztanyiszlav kifogástalan magyarsággal a mikrofonba az M4 Sport budapesti stúdiójában ülőknek a Ferencváros klaksvíki vendégjátéka után, amivel érthetően mindenkit meglepett. Az élő kapcsolat létesítése legalább olyan nehéz volt, mint maga a mérkőzés, lassan jött és ment át a hang.

Csercseszov aztán németre váltva így értékelte a 0-0-ra végződött találkozót:

– Nem voltak igazán nagy nehézségeink a mérkőzésen, azt kaptuk, amit vártunk, tudtuk, hogy az ellenfelünk erős a rögzített szituációkban. Tudtuk azt is, hogy a feröeriek győztes mentalitással fognak pályára lépni és keményen fognak harcolni, de ettől függetlenül természetesen győzni szerettünk volna ma is. Ne felejtsük el, hogy a párharc két mérkőzésből áll, egyértelmű, hogy hazai pályán ki akarjuk harcolni a továbbjutást – mondta Csercseszov az M4 Sportnak nyilatkozva.

Borítókép: Sztanyiszlav Csercseszov tapasztalt edző, tudja, a nehéz első meccs miatt nem kell megijedni (Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.