Szoboszlai Liverpoolban – újabb érdekes részletek

Szoboszlai Dominik liverpooli szerződése nem csak itthon vezető hír, az átigazolási ügyekre szakosodott sztárújságíró, Fabrizio Romano a magyar válogatott csapatkapitányának az ügyéről hosszasan beszélt. Kiderült, Szoboszlai beszélt a Liverpool menedzserével, Jürgen Klopp-pal, tehát megvolt a szükséges szakmai jellegű bátorítás a klubváltás előtt.

Magyar Nemzet
2023. 07. 01. 11:17
null
Leipzig's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai celebrates scoring during the German Cup (DFB Pokal) final football match RB Leipzig v Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, on June 3, 2023. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP) / DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO. Fotó: AFP/Odd ANDERSEN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fabrizio Romano, olasz transzferguru újabb részleteket osztott meg a YouTube-videójában átigazolásáról. 

Szoboszlai a Lipcsét hagyja ott a Liverpool kedvéért Fotó: AFP/Ronny Hartmann

– Péntek reggel a Liverpool még előállt különböző konstrukciókkal, a Leipzig azonban egyből nemet mondott az összes javaslatra. Hajthatatlan volt, azt válaszolta, hogy két opció van: kifizetik az angolok a kivásárlási összeget vagy nincs üzlet. A Liverpoolt sürgette az idő, ugyanis a kivásárlási opció, június 30-ig, azaz péntek éjfélig volt érvényben az idén nyáron. Végül a Pool 19 órakor értesítette a Lipcsét, hogy kifizeti a kért összeget, így aztán pár óra alatt el kellett intézni a papírmunkát. 

Szoboszlai beszélt Jürgen Klopp-pal, és nagyon izgatott amiatt, hogy a Liverpoolban játszhat. A labdarúgó mindig is arról álmodott, hogy egyszer a Premier League-ben játsszon. Pár éve már közel volt hozzá, amikor az Arsenal érdeklődött iránta, de végül csak most sikerült, a Liverpoolnak köszönhetően

 – mondta a videójában Romano.

Szoboszlai szombaton vesz részt az orvosi vizsgálatok első körén a Liverpoolnál, várhatóan ezek után jelenti be hivatalosan az angol csapat. 

Borítókép: Szoboszlai Dominik (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.