Újabb csere történt a Fradi UEFA-keretében

A mostani változás oka egyelőre nem ismert, bár találgatások már vannak.

Munkatársunktól
Forrás: uefa.com2023. 07. 26. 15:10
NGUEN, Tokmac; ZACHARIASSEN, Kristoffer
Budapest, 2022. október 27. A ferencvárosi Kristoffer Zachariassen gólöröme a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában játszott Ferencváros - AS Monaco mérkõzésen a Groupama Arénában 2022. október 27-én. Balra csapattársa, Tokmac Nguen. Ferencváros - AS Monaco 1-1. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy visszatérő került be a Ferencváros UEFA-keretébe, a korábbi alapember, de már hosszabb ideje sérüléssel bajlódó Tokmac Nguen ott van az ír Shamrock Rovers ellen készülő játékosok között.

Tokmac Ryan Mmaee helyére került be, de egyelőre nem tudni, miért maradt ki a marokkói támadó.

A napokban volt már egy módosítás a zöld-fehéreknél, akkor a sérüléssel bajlódó helyett az újonnan igazolt Cristian Ramírez került be a klub hivatalos játékoskeretébe.

Ryan Mmaee kapcsán egy több sajtóértesülés is napvilágot látott, ezek szerint az angol másodosztályú Stoke City keresi, mint ahogy arról is beszélnek, hogy az utóbbi időben nem a legjobb a viszonya a támadónak a zöld-fehér klub szurkolóival.

A Fradi csütörtökön fogadja az Európai Konferencia Liga második selejtezőkörének első összecsapásán a Shamrock Rovers csapatát, a találkozó 19 órától kezdődik.

Borítókép: Tokmac Nguen és Kristoffer Zachariassen öröme a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában játszott Ferencváros–AS Monaco mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. október 27-én (Forrás: MTI/Illyés Tibor)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.