Visszatért a Ferencvárosba a szurkolók korábbi nagy kedvence

Cristian Ramírez hat és fél éve ment el a Ferencvárosból az orosz Krasznodarba, és most visszatért korábbi sikerei helyszínére: a klub hivatalosan bejelentette, hogy megegyezett az orosz egyesülettel, és a 28 éves ecuadori védő újra a Fradi futballistája lett.

Magyar Nemzet
2023. 07. 14. 10:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cristian Ramírez roppant népszerű volt a Ferencvárosban, a szurkolók nagyon megszerették az ecuadori védőt. Ő 2015 januárjában szerződött az Üllői útra, két év alatt 66 mérkőzésen öt gólig és 13 gólpasszig jutott, nem véletlen, hogy érkezett érte visszautasíthatatlan ajánlat. Cristian Ramírez annyira jól érezte magát, hogy magyar felesége lett, akitől három kislánya született azóta, akkor azonban a távozás mellett döntött: az orosz Krasznodarhoz 2017. január 9-én írta alá a szerződését.

 

A Nemzeti Sportnak nyilatkozva az idén tavasszal elárulta, szívesen visszaköltözne az otthonának tekintett Budapestre, és ez a vágya most teljesülhet. A Ferencváros július 6-án hivatalos ajánlatot tett a Krasznodarnak Cristian Ramírez játékjogáért. Az oroszok elsőre kétmillió eurót kértek a 28 éves futballistáért, a magyar bajnoknak ezt sikerült lealkudnia 1,2 millióra, és ezzel létre is jött az egyezség: Cristian Ramírez újra a Ferencváros futballistája lett. Ramírez a Fradi tizedik nyári szerzeménye Mohammed Abu Fani, Baráth Péter, Mohamed Ali Ben Romdan, Ibrahim Cissé, Halmai Ádám, Tosin Kehinde, Cebrail Makreckis, Alekszandar Pesics és Varga Barnabás után.

Borítókép: Cristian Ramírez és Orosz Pál vezérigazgató a szerződés aláírása után (Fotó: Fradi.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.